se gb

Om Franska Hus

Ewa_Villeneuve_les_Maguelone.jpg

Ewa Tapper driver Franska Hus och företaget grundades år 2000. Under denna period har hon samlat på sig en massa erfarenheter som hon delar med sig till kunderna – både när det gäller köp av fastighet och eftermarknadsservice i form av tillsyn av hus samt renoveringar, både stora och små projekt.

Ewa arbetar främst med försäljning av fastigheter och allt vad det innebär från första kontakten med kunderna fram till övertagandet av fastigheten. Ewa bistår även kunderna med att öppna bankkonto, teckna hemförsäkring samt att göra ägarbyte för el- och vattenkontrakt efter förvärvet.

Att köpa ett hus i Frankrike är en spännande resa men kan också vara lite skrämmande. Ewa finns här för att hjälpa er genom hela processen från början till slut. Ni har hittat den perfekta regionen i Frankrike, och hon gör sitt yttersta för att vara den rätta personen att hjälpa till att förverkliga era drömmar om att förvärva ett hus i Sydfrankrike.

Något som Ewa vill understryka är att hon har ett väl etablerat samarbete med flertalet lokala mäklare för att kunna täcka ett så stort område som möjligt och detta kostar inte kunderna något extra. Ewa arbetar oftast med varje kund ”à la carte” och den personliga kontakten blir tämligen viktig för att hon på bästa sätt ska kunna förstå kundernas behov och önskemål.

Efter att ha förvärvat en fastighet i Frankrike så känns det med all säkerhet skönt efter att ha genomgått en mangel av fransk byråkrati. Med den erfarenheten i ryggen så kan en känsla av maktlöshet infinna sig vad gäller reparationer, renovering eller förbättringar av den nyinköpta fastigheten.

Franska Hus försöker att reducera denna frustrerande känsla genom att erbjuda tjänster inom olika områden:

* Årliga servicekontrakt (hustillsyn etc)
* Behjälplig med hantverkarkontakter vid renoveringsprojekt och/eller garantijobb såsom el och VVS