se gb


Vi kan hjälpa till!

Franska Hus är ett franskt bolag med svensk ledning som är verksamt sedan 2000. Vår verksamhet består i att vara behjälplig vid förvärv av egendom i sydvästra Frankrike.

200_port.jpg

Vi har specialiserat oss på Languedoc och området runt Béziers - en mycket trevlig del av Frankrike.

Allt fler skandinaver söker sig söderut. Man söker hus för fritidsboende eller för att bosätta sig här permanent eller delar av året.

Det är behagligt att bo där vinet växer och där solen är mer generös med sin närvaro än i den kalla nord.

I Skandinavien är franskan av tradition ett väldigt främmande språk och en barriär för många. Fransmän å sin sida är stolta över sitt språk och talar ogärna engelska eller tyska. Ju längre söderut man kommer i Frankrike desto tydligare blir detta. Vi har därför funnit att vi kan vara till stor nytta som mellanhand.

Här på hemsidan har vi samlat en del värdefulla fakta.

Vi vill tidigt klarlägga att vi valt att samarbeta med några utvalda, seriösa mäklarfirmor i regionen istället för att söka egen mäklarauktorisation. Det ger oss möjlighet att kunna erbjuda ett bredare urval hus och lägenheter. Våra arvoden för anvisning av objekt betalas av säljaren. Vissa tjänster erbjuder vi direkt till köparen och alltid till fast pris.

Vi vill att ni skall kunna hitta ert franska hus utan bekymmer och besvär. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och medverka till att fler skall kunna njuta av ett bekvämt liv i en region full av historia, kultur och fritid, sol & bad, goda viner, god mat och trivsamma människor.

Välkommen till Languedoc och till oss på Franska Hus önskar

Ewa Tapper

Nyheter
Nyttiga länkar

Ryan Air - Flyg till Beziers och Gerona
www.ryanair.com/se

Brescou - Svenskägd vindomän
www.brescou.com


Fler nyttiga länkar >>